Viskaforskliniken är igång!

0
3667

Den 1 juni 2016 startade verksamheten Viskaforskliniken – ortens nya vårdcentral i samma lokaler som den förra. Vårdcentralen har tvingats starta rekordsnabbt vilket innebär svårigheter i uppstarten med bl. a. nytt journalsystem och en helt ny telefonväxel (033-724 55 55). Personalrekrytering pågår men det är svårt att få personal på kort varsel under sommarmånaderna. Vi arbetar så hårt vi kan med att kunna svara i telefon och boka tider. Vi gör vårt bästa för att hantera sommarmånaderna så bra som möjligt.

Journalsituationen Viskaforskliniken får inte ta över några som helst journaluppgifter från tidigare vårdgivare. Därför kommer vi inte veta något om er sjukdomsbakgrund eller medicinering när ni besöker oss. Vill ni underlätta för oss och er själva vid nästa besök ber vi er att fylla i en blankett hos oss i receptionen på Viskaforskliniken.

Kontroll av Kroniska sjukdomar För er som väntar på kallelse för årligt besök (Diabetes, Hjärt-Kärlsjukdom, Sköldkörtel etc) är det extra viktigt att ni förser oss med era journalkopior. I höst kommer vi att börja kalla er för kontroller.
Framtid I september månad kommer vi att vara en fullskalig vårdcentral med fasta läkare och kompetent personal. Redan i början av Juni påbörjas renovering av lokalerna med att bygga en ny reception och helt ny BVC. Detta kommer under en tid medföra en del störningar men vi hoppas att ni har överseende med detta.

Väl mött – Ha en fin sommar!
Gerhard Andersson verksamhetschef med Personal
Hagkällevägen 2, 515 34 Viskafors Öppettider 8-17 (helgfria vardagar Vxl 033-724 55 55)

Lämna en kommentar